Overblijven

Overblijven moet leuk en gezellig zijn, net als thuis, maar dan met vriendjes en vriendinnetjes van school. Overblijven geeft de kinderen de kans om tussen de middag rustig te eten en tot rust te komen, hun verhaal te vertellen of zich buiten uit te leven.  De primaire taak van een overblijfteam is om simpelweg klaar te staan voor de kinderen. Om kinderen onder verantwoorde begeleiding zichzelf te laten zijn en ook rekening met elkaar te leren houden.

Wij verzorgen, in nauwe samenwerking met de school, het overblijven. Na een ochtend hard werken op school is het fijn even te kunnen ontspannen. We nemen de tijd om in een rustige sfeer samen te eten. Je kind neemt zijn eigen eten en drinken mee. Daarnaast is er volop gelegenheid om vrij te spelen en naar buiten te gaan.Een gezellig en ontspannen lunchpauze kan eraan bijdragen dat uw kind weer fris aan de middaglessen kan beginnen.

Aanmelden overblijven
U kunt uw  kind(eren) snel en eenvoudig digitaal aanmelden voor het overblijven via www.kober.nl/overblijven. Op onze website vindt u informatie en een instructievideo, die u stap voor stap de weg wijst. Het aanmelden loopt niet via de administratie van Kbs de Burchtgaarde!

Bij incidentele dagen, dient u uw kind(eren) vóór 10.00 uur op de betreffende overblijfdag digitaal aan of af te melden. (vinkje aan of uit zetten). Wanneer u uw kinderen vóór 10.00 uur afmeldt, worden er géén kosten in rekening gebracht. Het telefoonnummer van het Overblijven is: 06-12666070.

Kosten
Benieuwd hoeveel je betaalt voor het overblijven op de school van jouw kind? Kijk op www.kober.nl/overblijven en zoek via onze locatiezoeker de overblijflocatie van jouw kind op.

Meer informatie
Neem bij vragen contact op met de overblijfcoördinator van de basisschool of het Kober serviceteam via 076-5045605  of serviceteam@kober.nl.

BSO buitenschoolse opvang.

Op maandag, dinsdag en donderdag kan uw kind na schooltijd terecht bij de BSO van Kober. Deze BSO is bij ons op school gesitueerd, waardoor uw kind in de vertrouwde omgeving blijft.

Al meer dan 6000 kinderen maken gebruik van de opvangmogelijkheden van Kober kindercentra. Ook uw kind is van harte welkom. We rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang in uw situatie kost. Tot snel!
Heeft u nog vragen? Bel: 076-5302007 of mail: serviceteam3@kober.nl of kijk eens op www.kober.nl